De DiAnisè Sambuca is een licht bittere kruidenlikeur waarvoor vrijwel alleen maar anijszaad wordt gebruikt. Door middel van infusie, een systeem dat vergelijkbaar is met het gebruik van een koffiefilter of theezakje, worden de aroma's van de gemalen anijszaadjes overgebracht naar neutrale grappa.
Flesinhoud: 700 ml
Amaretto wordt in vrijwel alle gevallen niet van amandelen, maar van abrikozenpitten gemaakt. Dit verklaart het geheim van de superieure kwaliteit van Amaretto DiMombaruzzo Selezione van Berta, want deze wordt gemaakt van vrijwel alleen maar amandelen, met slechts een zeer klein percentage abrikozenpitten.
Flesinhoud: 700 ml
Amaretto wordt in vrijwel alle gevallen niet van amandelen, maar van abrikozenpitten gemaakt. Hiermee is ook meteen het geheim van de superieure kwaliteit van de Amaretto DiMombaruzzo Selezione van Berta verklaard, want deze wordt gemaakt van vrijwel alleen maar amandelen, met slechts een zeer klein percentage abrikozenpitten.
Flesinhoud: 1500 ml
Het was de geboorte van Francesco Berta in 1866 die de basis legde voor het familiebedrijf in prachtige distillaten en likeuren. Hij werkte sinds zijn kindertijd al in de wijngaarden en kelders.
Flesinhoud: 700 ml
De DiAnisè Sambuca is een licht bittere kruidenlikeur waarvoor vrijwel alleen maar anijszaad wordt gebruikt. Door middel van infusie, een systeem dat vergelijkbaar is met het gebruik van een koffiefilter of theezakje, worden de aroma's van de gemalen anijszaadjes overgebracht naar neutrale grappa.
Flesinhoud: 1500 ml